Producători
 
Coş de cumpărături
0 obiecte
 

Politica de confidentialitate

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

CNP-ul va este solicitat din doua motive:

1. pentru a ne asigura ca persoana nu este minora. In cazul persoanelor sub 18 ani, se solicita acordul parintilor inainte de livrarea comenzilor.

2. produsele sunt expediate catre clienti numai impreuna cu factura fiscala. Conform ANAF, pe factura trebuiesc mentionate numele cumparatorului si CNP-ul in cazul persoanelor fizice iar in cazul persoanelor juridice : numele firmei si CIF-ul.

Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.internationalfashionmarket.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.