Producători
 
Coş de cumpărături
0 obiecte
 

Termeni si Conditii

Folosirea acestui website si comenzilor online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate. Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne scrieti la adresa info@internationalfashionmarket.ro

INFORMATII DESPRE PRODUSE

1.Noi incearcam prin pozele si descrierea produselor prezente pe site sa oferim o imagine cat mai aproape de realitate a acestora.

2. In cazul in care datele referitoare la produse au fost introduse eronat de catre echipa www.internationalfashionmarket.ro , ne rezervam dreptul de a nu onora comanda pana la remedierea erorilor si informarea prealabila a clientului.
3. Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar. Preturile includ TVA.
4. Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta de indata si nu veti fi taxat pentru acesta.

CUMPARAREA PRODUSELOR
5. Cand faceti o comanda pe siteul nostru va vom trimite un e-mail sau veti fi sunati pentru confirmarea sau refuzul comenzii.
6. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda din mai multe motive, printre care:
- produsul comandat nu este pe stoc;
- identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
7. Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda.
8. Atunci cand este cazul, puteti returna coletele primite conform conditiilor de la rubrica "Politici de returnare".

9. Neacceptarea de la curier, absenta repetata de la adresa de livrare indicate/agreate sau neridicarea unui colet aferent unei comenzi ferme atrage dupa sine refuzul unor comenzi ulterioare si inceperea demersurilor de recuperare a pagubelor create magazinului nostru.

PLATA
10. Plata se face  cu card de debit/credit sau prin avans, sau sistem ramburs
11. Toate preturile includ TVA.
12. In cazul acceptarii comenzii, veti fi informat in legatura cu termenul si mijloacele de livrare.

GENERALITATI
13. Pentru mai multe detalii privind folosirea informatiilor furnizate de dumneavoastra va rugam sa consultati rubrica "Politici de confidentialitate".
14. Nu suntem raspunzatori pentru neplacerile care pot interveni in urma folosirii oricarei informatii de pe acest site.
15. Toate drepturile ne apartin. Folosirea site-ului sau a continutului sau de catre oricine, pentru alt scop decat cel personal sau non-comercial, fara acordul S.C.International Fashion Market SRL, este interzisa.
16. Orice disputa intervenita intre International Fashion Market  SRL si client, intra sub incidenta legilor din Romania si va fi solutionata in instanta.

internationalfashionmarket.ro este proprietatea SC INTERNATIONAL FASHION MARKET SRL.

INTERNATIONAL FASHION MARKET SRL

Reg. Comertului: J28/184/2010

Cod fiscal: RO26780660