Producători
 
Coş de cumpărături
0 obiecte
 

1-2DRY 20 absorbante albe MEDIUM

1-2DRY 20 absorbante albe MEDIUM
Clic pentru mărire
Preţ: 25RON
Disponibilitate: În Stoc
Model: 1-2DRY Cutie cu 20 absorbante albe MEDIUM
Producător: 1-2DRY
Rating Mediu: Fără Rating

20 de absorbante albe medii de unică folosință pe care le lipiți în haine sub axile pentru protecție.

Absorbantele pentru axila 1-2DRY sunt acum disponibile în mai mult de 10 țări, inclusiv Olanda - tara de origine a brandului. Sunt fabricate in Italia. Spre deosebire de absorbantelele cusute pentru axile din Palettio, acesta este un produs de unică folosință după utilizare.
 
Este pe cât de simplu, pe atât de eficient. Un absorbant de unică folosință pe care îl lipiti în haine sub axile pentru protecție. Transpirația este colectată și hainele rămân curate și uscate. Sunt de unică folosință și au o capacitate de absorbție care este practic suficientă pentru o zi întreagă. Dacă transpiri puțin mai mult, pur și simplu schimbi mai des.
 
Nu le simți (nici măcar 1,5 mm grosime), nu le vezi și își fac treaba într-un loc în care mulți oameni pot folosi ajutor. Numai pentru a vă proteja hainele de pete. Fara botox sau anti-transparente grele pline de particule metalice, ci doar o solutie simpla si prietenoasa.
 
Care sunt cele mai bune pentru tine?
Absorbantelele vin în 2 culori și 2 mărimi. Dimensiunea de care ai nevoie depinde de condiția fizică (unde transpiri) și de cantitatea de lichid care trebuie colectată (cât transpiri). Puteți estima cu ușurință acest lucru singur. Un tampon pentru axilă MEDIUM poate absorbi în medie 12 ml de lichid. Ca indicație; cineva care transpiră pierde în medie 8 ml de lichid pe axilă. Tamponul nostru MARE pentru axilă absoarbe 16 ml.
 
Absorbantele sunt ambalate într-o folie la îndemână și vin cu instrucțiuni clare.
 
Există 2 motive pentru a cumpăra produsele noastre: rămâneți uscat și proaspăt sub axile și protejați-vă hainele de petele permanente de sub axile. Am fost primii pe piață și suntem încă cei mai mari din lume. Pad-urile pentru axile au fost inventate de un cuplu olandez care a creat o soluție bazată pe nevoie.
Pad-urile pentru axile 1-2DRY previn petele umede ale axilei și petele încăpățânate de pe haine. Pete care apar și pentru că deodorantul tău reacționează cu aciditatea pielii tale. Aceste pete sunt, de asemenea, prevenite, iar hainele tale durează mult mai mult.
 
Le avem in urmatoarele variante:
Alb și negru mare și mediu. Ce mărime depinde de fizicul tău și de cantitatea de transpirație. Sfat: încercați-le pe amândouă mai întâi.
Alb mediu cu micro capsule de parfum Talco. În timp ce sunt purtate, din capsule iese un parfum delicios și neutru Talco. Pentru dubla securitate
 
  • Unisex
  • Îndepărtați petele încăpățânate galben închis - vă protejează hainele
  • Pad-urile pentru axile previn mirosurile neplăcute ale axilei
  • Previne scurgerile de transpiratie
Scrieţi Review
Numele dumneavoastră:


Review-ul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

1-2DRY 20 absorbante albe MEDIUM
Clic pentru mărire
1-2DRY 20 absorbante albe MEDIUM
Clic pentru mărire